نوشته شده توسط : sara

.آیا از منابع کنکور کاردانی به کارشناسی 97-98 اطلاع دارید؟

با توجه به گسترده بودن و تنوع رشته های کاردانی به کارشناسی 97-98 آن دسته از داوطلبانی که قصد شرکت و تحصیل در مقطع کاردانی به کارشناسی را دارند، به این نکته توجه داشته باشند،منابع کنکور کاردانی به کارشناسی 97 شامل 4 گروه  برای اطلاع از منابع کنکور کاردانی به کارشناسی می توانند

 

مواد امتحانی برای رشته های امتحانی مختلف گروههای آموزشی به صورت زیر میباشد:
1 -آزمون عمومی: امتحان عمومی از دروس فرهنگ و معارف اسلامی، زبان و ادبیات فارسی و زبان خارجی «انگلیسی، آلمانی و فرانسوی» بـا ضـریب یـک 1 رای هر درس خواهد بود.
تبصره 1 -ضریب درس زبان خارجی برای رشته امتحانی نیمهمتمرکز فوریتهای پزشکی 2 میباشد.
تبصره 2 -برای داوطلبانی که به سؤالهای معارف غیراسلامی پاسخ میدهند، از مشترکات همه ادیان رسـمی و اعتقـادات دینـی آنـان کـه در دوران تحصـیل
آموزش دیدهاند، سؤال طراحی خواهد شد.
2 -آزمون اختصاصی: مواد امتحان اختصاصی رشتههای امتحانی گروههای آموزشی مختلف به شرح مندرج در جداول شماره 4 تا 7 این دفترچه راهنما میباشد.
 
 
 
 
 
 
برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره  منابع کنکور کاردانی به کارشناسی 97-98 روی لینک کلیک کنید.
 

 

جهت مشاوره در زمینه منابع کنکور کاردانی به کارشناسی 97-98

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

 

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

 

نحوه دریافت کارت ورود به جلسه کنکور کاردانی به کارشناسی 97-98

آیا از زمان و نحوه دریافت کارت ورود به جلسه کنکور کاردانی به کارشناسی مطلع هستید؟

داوطلبانی که موفق به ثبت نام در کنکور کاردانی به کارشناسی شده اند توجه داشته باشند، قبل از برگزاری آزمون کاردانی به کارشناسی باید نسبت به دریافت کارت ورود به جلسه کاردانی به کارشناسی خود اقدام نمایند.

 بنابرانی کلیه داوطلبان قبل از برگزاری آزمون کاردانی به کارشناسی باید اقدام به دریافت کارت ورود به جلسه کنکور کاردانی به کارشناسی 97 نمایند. کارت ورود به جلسه کنکور کاردانی به کارشناسی شامل اطلاعاتی مثل شماره داوطلبی و اطلاعات سهمیه، زمان و محل برگزاری داوطلب می شود.

با توجه به سوالات بسیار شما در این مقاله اطلاعاتی نظیر نحوه دریافت کارت ورود به جلسه کنکور کاردانی به کارشناسی 97 – 98 و در صورت مشاهده هر گونه نقص و اشتباه در روی کارت، نحوه رفع نقص و ویرایش اطلاعات کارت کنکور کاردانی به کارشناسی را دراختیار شما عزیزان قرا خواهیم داد.

زمان ثبت نام کنکور کاردانی به کارشناسی

 

 

 
 

 



:: برچسب‌ها: منابع کنکور کاردانی به کارشناسی,منابع کاردانی به کارشناسی 97-98, دانلود منابع کنکور کاردانی به کارشناسی97 ,
:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

داوطلبانی که دقصد شرکت در کنکور کاردانیبه کارشناسی را دارند اما از لیست رشته های کاردانی به کارشناسی  97 -98 در دانشگاه سراسری، آزاد و علمی کاربردی اطلاع ندارند در این مقاله  به طور کامل لیست رشته های کاردانی به کارشناسی 97 – 98  منتشر شده است برای اطلاع از منابع مطالعه هر کدام از رشته های کاردانی به کارشناسی از طریق ارتباط به سامانه می توانید اطلاعات لازم را دریافت نمایید.

لیست رشته های کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی

لیست رشته های دانشگاه علمی کاربردی

زمان ثبت نام کاردانی به کارشناسی

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره لیست رشته های کاردانی به کارشناسی 97 – 98 با آزمون و بدون آزمون روی لینک کلیک کنید.


 لیست رشته های کاردانی به کارشناسی 97 – 98 

کاردانی به کارشناسی سراسری-اتاق عمل
درس های آزمون اختصاصی و عمومی: فیزیولوژی، آناتومی، بیوشیمی، بیماری های داخلی و جراحی، تکنیک و اصول کار در اتاق عمل

کاردانی به کارشناسی سراسری-مهندسی بهداشت حرفه ای
درس های آزمون اختصاصی و عمومی: فیزیولوژی، فیزیک، شناسایی عوامل زیان آور محیط کار شامل عوامل فیزیک، شیمیایی، مکانیکی و بیولوژیکی، ایمنی و حوادث ناشی از کار، سم شناسی صنعتی، …

کاردانی به کارشناسی سراسری-بهداشت عمومی
درس های آزمون اختصاصی و عمومی: فیزیولوژی، فیزیک، آمار حیاتی و اصول کلیات اپیدمیولوژی، اصول تغذیه، اصول و کلیات خدمات بهداشتی «اصول بهداشت محیط – بهداشت روان»، جمعیت شناسی و …

کاردانی به کارشناسی سراسری-مهندسی بهداشت
درس های آزمون اختصاصی و عمومی: فیزیولوژی، فیزیک، آب شامل: شیمی و میکروبیولوژی آب، هیدرولیک و تصفیه آب، فاضلاب: شیمی و میکروبیولوژی، هیدرولیک و تصفیه فاضلاب، آلودگی هوا و کنترل، …

کاردانی به کارشناسی سراسری-پروتزهای دندانی
درس های آزمون اختصاصی و عمومی: فیزیک، مواد دندانی، پروتز کامل، پروتز پارسیل، پروتز ثابت، ارتودنسی و اطفال، آناتومی دندان، اکلوژن

کاردانی به کارشناسی سراسری-تکنولوژی پرتودرمانی (رادیوتراپی)
درس های آزمون اختصاصی و عمومی: تکنیک های رادیوگرافی، فیزیک پرتونگاری و حفاظت در برابر پرتوهای یون ساز، آناتومی رادیوگرافیک، اصول تاریکخانه

کاردانی به کارشناسی سراسری-تکنولوژی پرتوشناسی
درس های آزمون اختصاصی و عمومی: فیزیولوژی، فیزیک، تکنیک های رادیوگرافی، فیزیک پرتونگاری و حفاظت در برابر پرتوهای یون ساز، آناتومی رادیوگرافیک، اصول تاریکخانه



منبع:لیست رشته های کاردانی به کارشناسی 97 – 98 با آزمون و بدون آزمون 



:: برچسب‌ها: کاردانی به کارشناسی,رشته های کاردانی به کارشناسی,لیست رشته های کاردانی به کارشناسی,لیست رشته های کاردانی به کارشناسی 97,لیست رشته های کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی 97,لیست رشته های کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد,لیست رشته های کاردانی به کارشناسی دانشگاه سراسری ,
:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

آیا از شرایط ثبت نام بدون کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد و لیست رشته های آن اطلاع دارید؟

دانشجویانی که ﺑﻪ ﻃﻮر ﻗﻄﻊ در ﻣﻘﻄـﻊ ﮐـﺎرداﻧﯽ ﯾﮑﯽ از داﻧﺸﮕﺎه ﻫﺎ و ﻣﺆﺳﺴـﺎت – آﻣـﻮزش ﻋـﺎﻟﯽ ﻣـﻮرد ﺗﺄﯾﯿـﺪ وزارت ﻋﻠﻮم، ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت و ﻓﻨﺎوری، وزارت ﺑﻬﺪاﺷﺖ، درﻣـﺎن و آﻣﻮزش ﭘﺰﺷﮑﯽ و ﯾﺎ داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ ﻓﺎرغ اﻟﺘﺤﺼﯿﻞ اﻋﻼم ﺷﻮند می توانند با رعایت نکاتی که در ادامه  ارائه خواهیم داد درثبت نام بدون کنکور کارشناسی ناپیوسته ( کاردانی به کارشناسی) دانشگاه آزاد 96 – 97  شرکت نمایند.  ﻫﺮ داوﻃﻠﺐ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻋﻼﻗـﻪ ﺧـﻮد ﺗﻨﻬـﺎ ﻣﺠﺎز ﺑﻪ اﻧﺘﺨﺎب ﯾﮏ رﺷﺘﻪ و ﺣﺪاﮐﺜﺮ ﯾﮏ ﻣﺤﻞ ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ ﺑـﺮای ﺛﺒﺖ ﻧﺎم ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ. ﻋﻨﺎوﯾﻦ رﺷﺘﻪ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠـﻒ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ﻧﺎﭘﯿﻮﺳﺘﻪ داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳـﻼﻣﯽ در اﯾـﻦ مقاله ارائه داده شده برای آگاهی از شرایط ثبت نام در رشته های بدون کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد و شهریه تحصیل در رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد می توانید با مشاوران سامانه ثبت نام دانشگاه آزاد در ارتباط باشید. 

همچنین با مطالعه مقاله ثبت نام بدون کنکور کارشناسی دانشگاه آزاد 96 – 97  و رتبه لازم برای قبولی دانشگاه آزاد می توانید اطلاعات لازم را در با زمان و شرایط ثبت نام در یافت نمایید.




 جهت مشاوره در زمینه ثبت نام بدون کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد 97 – 98

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

 


پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

 




برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره ثبت نام بدون کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد 97 – 98 روی لینک کلیک کنید.



 

اطلاعیه ثبت نام بدون کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد 97

 ثبت نام بدون کنکور کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد دو با در سال در مهر و بهمن انجام می شود به این صورت که ثبت نام بدون کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد یک ماه قبل از مهر ماه یا بهمن ماه ثبت نام بدون کنکور کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد آغاز می شود و تا یک هفته قبل از آغاز کلاس ها ثبت نام  ادامه دارد. با مطالعه مقاله ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد اطلاعات لازم را در رابطه با نحوه پذیرش در دانشگاه آزاد دریافت می کنید. 



منبع:ثبت نام بدون کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد 97 – 98



:: برچسب‌ها: بدون کنکور,دانشگاه آزاد,کاردانی به کارشناسی,کارشناسی ناپیوسته,ثبت نام بدون کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه ازاد,شرایط ثبت نام بدون کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد 97,نحوه ثبت نام کارشناسی بدون کنکور دانشگاه آزاد,رشته های بدون کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد97 ,
:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

آیا می دانید با رتبه 10000 انسانی کجا قبول میشم ؟ و  در چه رشته و دانشگاهی می توانید تحصیل کنید؟

به دلیل رقابت زیاد بین داوطلبان گروه انسانی، اکثر داوطلبان بعد از شرکت در کنکور و دریافت نتایج کنکور انسانی، با توجه به رتبه و ترازی که کسب کرده اند،  به دنبال آگاهی از لیست رشته ها و دانشگاه هایی هستند که با رتبه 10000 می توانند در آن قبول شوند. با توجه به اینکه انتخاب رشته با رتبه 10000 در کنکور انسانی بسیار حساس است، داوطلبان باید نهایت دقت را داشته باشند، تا با اطلاع از ظرفیت دانشگاه ها و اطلاع از تراز آخرین فردی که در سال گذشته در رشته انتخابی شما قبول شده است انتخاب خود را انجام دهند.

سوالات بسیار دیگری هستند، که همواره شما داوطلبان و کنکوری ها می خواهید بدانید، که با داشتن رتبه های مختلف در چه دانشگاه و رشته های قبول خواهید شد. با توجه به سوالات بسیار شما در را بطه با اینکه با رتبه 10000 انسانی کجا قبول میشم ؟  در این مقاله کارنامه قبولی داوطلبان با رتبه 10000 را در اختیار شما قرار می دهیم، این کارنامه شامل رتبه کشور و رتبه در سهمیه و سهمیه مناطق و رشته و دانشگاهی که با رتبه 10000 انسانی قبول شده اند می باشد. در صورت داشتن سوالات بیشتر در رابطه با درصد لازم برای قبولی در رشته های انسانی مد نظر خود و دانشگاهی که می خواهید قبول شوی با مشاوران سامانه در ارتباط باشید.

جهت مشاوره در زمینه با رتبه 10000 انسانی کجا قبول میشم ؟

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل




اما آنچه که در نهایت اهمیت دارد نحوه انتخاب رشته درست می باشد، چرا که با انتخاب درست با رتبه 10000 انسانی می توان در بهترین رشته ها قبول شد. اما اگر انتخاب نادرستی داشته باشید ممکن است فرصت خود را برای قبولی در بهترین رشته ها از دست بدهید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک آبی کلیک نمایید.

با رتبه 10000 ریاضی کجا قبول میشوم

رتبه قبولی پزشکی دانشگاه آزاد 

با رتبه 15000 ریاضی کجا قبول میشوم 

با رتبه 20000 تجربی کجا قبول میشوم 

با رتبه 30000 تجربی کجا قبول میشوم 

 

با رتبه 10000 انسانی کجا قبول میشوم ؟ 

همونطور که گفتیم در این مقاله توضیحات کلی در رابطه با کارنامه داوطلبانی که در سال 96 با رتبه 10000 قبول شده اند و انتخاب رشته با رتبه 10000 انجان داده اند را دراختیار شما قرار می دهیم که در این کارنامه به ترتیب از سمت راست شامل رتبه کشوری، رتبه در سهمیه، سهمیه در منطقه، جنسیت و شهر و رشته قبولی می باشد.
 

 منبع:با رتبه 10000 انسانی کجا قبول میشم ؟



:: برچسب‌ها: با رتبه 10000 کجا قبول میشم, با رتبه 10000 انسانی کجا قبول میشم, با رتبه 10000 انسانی کجا قبول میشوم,لیست رشته های انسانی با رتبه مورد نیاز,با چه رتبه ای چه دانشگاهی, ا چه رتبه ای در چه رشته قبول میشیم,انتخاب رشته با رتبه 10000 ,
:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

آیا می دانید با رتبه 10000 انسانی کجا قبول میشم ؟ و  در چه رشته و دانشگاهی می توانید تحصیل کنید؟

به دلیل رقابت زیاد بین داوطلبان گروه انسانی، اکثر داوطلبان بعد از شرکت در کنکور و دریافت نتایج کنکور انسانی، با توجه به رتبه و ترازی که کسب کرده اند،  به دنبال آگاهی از لیست رشته ها و دانشگاه هایی هستند که با رتبه 10000 می توانند در آن قبول شوند. با توجه به اینکه انتخاب رشته با رتبه 10000 در کنکور انسانی بسیار حساس است، داوطلبان باید نهایت دقت را داشته باشند، تا با اطلاع از ظرفیت دانشگاه ها و اطلاع از تراز آخرین فردی که در سال گذشته در رشته انتخابی شما قبول شده است انتخاب خود را انجام دهند.

سوالات بسیار دیگری هستند، که همواره شما داوطلبان و کنکوری ها می خواهید بدانید، که با داشتن رتبه های مختلف در چه دانشگاه و رشته های قبول خواهید شد. با توجه به سوالات بسیار شما در را بطه با اینکه با رتبه 10000 انسانی کجا قبول میشم ؟  در این مقاله کارنامه قبولی داوطلبان با رتبه 10000 را در اختیار شما قرار می دهیم، این کارنامه شامل رتبه کشور و رتبه در سهمیه و سهمیه مناطق و رشته و دانشگاهی که با رتبه 10000 انسانی قبول شده اند می باشد. در صورت داشتن سوالات بیشتر در رابطه با درصد لازم برای قبولی در رشته های انسانی مد نظر خود و دانشگاهی که می خواهید قبول شوی با مشاوران سامانه در ارتباط باشید.


جهت مشاوره در زمینه با رتبه 10000 انسانی کجا قبول میشم ؟

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

 

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل





اما آنچه که در نهایت اهمیت دارد نحوه انتخاب رشته درست می باشد، چرا که با انتخاب درست با رتبه 10000 انسانی می توان در بهترین رشته ها قبول شد. اما اگر انتخاب نادرستی داشته باشید ممکن است فرصت خود را برای قبولی در بهترین رشته ها از دست بدهید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک آبی کلیک نمایید.

با رتبه 10000 ریاضی کجا قبول میشوم

رتبه قبولی پزشکی دانشگاه آزاد 

با رتبه 15000 ریاضی کجا قبول میشوم 

با رتبه 20000 تجربی کجا قبول میشوم 

با رتبه 30000 تجربی کجا قبول میشوم 

 

با رتبه 10000 انسانی کجا قبول میشوم ؟ 

 

همونطور که گفتیم در این مقاله توضیحات کلی در رابطه با کارنامه داوطلبانی که در سال 96 با رتبه 10000 قبول شده اند و انتخاب رشته با رتبه 10000 انجان داده اند را دراختیار شما قرار می دهیم که در این کارنامه به ترتیب از سمت راست شامل رتبه کشوری، رتبه در سهمیه، سهمیه در منطقه، جنسیت و شهر و رشته قبولی می باشد.
 

 

 منبع:با رتبه 10000 انسانی کجا قبول میشم ؟



:: برچسب‌ها: با رتبه 10000 کجا قبول میشم, با رتبه 10000 انسانی کجا قبول میشم, با رتبه 10000 انسانی کجا قبول میشوم,لیست رشته های انسانی با رتبه مورد نیاز,با چه رتبه ای چه دانشگاهی, ا چه رتبه ای در چه رشته قبول میشیم,انتخاب رشته با رتبه 10000 ,
:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

آیا از منابع آزمون وکالت درسال 97-98 اطلاع دارید؟

در صورتی که متقاضی ثبت نام آزمون وکالت در سال 97 هستید، برای اطلاع از منابع آزمون وکالت در سال 97-98  با مطالعه ادامه مقاله اطلاعات لازم را دریافت نمایید.

 

برای دریافت اطلاعات روی لینک زیر کلیک نمایید.

شرایط ثبت نام آزمون وکالت 97

زمان برگزاری آزمون وکالت 97

 

جهت مشاوره در زمینه منابع آزمون وکالت در سال 97-98

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل


اطلاع از منابع آزمون وکالت در سال 97-98

منابع آزمون وکالت 97 حقوق مدنی :

قانون مدنی در نظم حقوقی کنونی – دکتر ناصر کاتوزیان.

قانون مسئولیت مدنی ۱۳۳۹.

قانون روابط موجر و مستاجر ۱۳۵۶.

قانون روابط موجر و مستاجر ۱۳۷۶.

تست:

مجموعه تست های طبقه بندی شده حقوق مدنی – دکتر میترا ضرابی.

منابع آزمون وکالت 97 حقوق جزا؛

قانون مجازات اسلامی. (آخرین چاپ با آخرین تغییرات مواد)

محشای قانون مجازات اسلامی – دکتر ایرج گلدوزیان. (مطالعه توضیحات ذیل مواد ۱ تا ۶۲ و مواد مربوط به سرقت، قتل، محاربه، جعل و کلاهبرداری الزامی است)

قانون صدور چک با آخرین اصلاحات.

قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری ۱۳۶۷.

قانون مبارزه با مواد مخدر ۱۳۷۶. (تکمیلی)

قانون اقدامات تأمینی ۱۳۳۹. (تکمیلی)

قانون مبارزه با پولشویی ۱۳۸۶. (تکمیلی)

قانون جرایم رایانه ای ۱۳۸۹. (تکمیلی)

قانون مبارزه با قاچاق انسان ۱۳۸۳. (تکمیلی)

زمینهء حقوق جزای عمومی – دکتر رضا نوربها. (صرفاً جهت مطالعه مکاتب)

آراء وحدت رویه، نظریات مشورتی، رویه قضائی.

تست:

هیچ کتاب تست کامل و بدون غلطی در این درس برای آزمون وکالت وجود ندارد.

 منابع آزمون وکالت 97 حقوق تجارت؛

قانون تجارت ۱۳۱۱.

لایحه اصلاح قانون تجارت ۱۳۴۷.

قانون تصفیه امور ورشکستگی.

قانون صدور چک با آخرین اصلاحات.

قانون بازار اوراق بهادار.

قانون ثبت علایم و اختراعات ۱۳۸۶.

حقوق تجارت (دورهء ۵ جلدی) – دکتر ربیعا اسکینی. (تکمیلی)

قانون تجارت درنظم حقوقی کنونی – دکتر محمد دمرچیلی، دکتر علی حاتمی، محسن قرائی.(شامل قانون تجارت، نظریات مشورتی، رویهء قضائی، قانون تصفیه امور ورشکسته، قانون چک و آراء وحدت رویه) (تکمیلی)

در آزمون وکالت، مطالعه مواد لایحه اصلاح، ورشکستگی و تصفیه بیشتر اهمیت دارد.

تست:

ساده ساز حقوق تجارت – فرشید فرحناکیان. (شامل قانون تجارت و سایر قوانین مرتبط و تست هر ماده در آزمون های گذشته)

۷۴۵ و ۶۰۰ سئوال حقوق تجارت – دکتر یوسف پاشایی. (این تست ها تألیفی و بسیار قوی می باشند) (تکمیلی)


 منبع:منابع آزمون وکالت در سال 97-98



:: برچسب‌ها: منابع آزمون وکالت, بهترین منابع آزمون وکالت 97-98, منابع درسی آزمون وکالت, منابع و مواد امتحانی و ضرایب آزمون وکالت, منابع وکالت, منابع آزمون وکالت از نظر رتبه های برتر ,
:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

آیا از منابع آزمون وکالت درسال 97-98 اطلاع دارید؟

در صورتی که متقاضی ثبت نام آزمون وکالت در سال 97 هستید، برای اطلاع از منابع آزمون وکالت در سال 97-98  با مطالعه ادامه مقاله اطلاعات لازم را دریافت نمایید.

 

برای دریافت اطلاعات روی لینک زیر کلیک نمایید.

شرایط ثبت نام آزمون وکالت 97

زمان برگزاری آزمون وکالت 97

 

جهت مشاوره در زمینه منابع آزمون وکالت در سال 97-98

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

 

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل


اطلاع از منابع آزمون وکالت در سال 97-98

منابع آزمون وکالت 97 حقوق مدنی :

قانون مدنی در نظم حقوقی کنونی – دکتر ناصر کاتوزیان.

قانون مسئولیت مدنی ۱۳۳۹.

قانون روابط موجر و مستاجر ۱۳۵۶.

قانون روابط موجر و مستاجر ۱۳۷۶.

تست:

مجموعه تست های طبقه بندی شده حقوق مدنی – دکتر میترا ضرابی.

منابع آزمون وکالت 97 حقوق جزا؛

قانون مجازات اسلامی. (آخرین چاپ با آخرین تغییرات مواد)

محشای قانون مجازات اسلامی – دکتر ایرج گلدوزیان. (مطالعه توضیحات ذیل مواد ۱ تا ۶۲ و مواد مربوط به سرقت، قتل، محاربه، جعل و کلاهبرداری الزامی است)

قانون صدور چک با آخرین اصلاحات.

قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری ۱۳۶۷.

قانون مبارزه با مواد مخدر ۱۳۷۶. (تکمیلی)

قانون اقدامات تأمینی ۱۳۳۹. (تکمیلی)

قانون مبارزه با پولشویی ۱۳۸۶. (تکمیلی)

قانون جرایم رایانه ای ۱۳۸۹. (تکمیلی)

قانون مبارزه با قاچاق انسان ۱۳۸۳. (تکمیلی)

زمینهء حقوق جزای عمومی – دکتر رضا نوربها. (صرفاً جهت مطالعه مکاتب)

آراء وحدت رویه، نظریات مشورتی، رویه قضائی.

تست:

هیچ کتاب تست کامل و بدون غلطی در این درس برای آزمون وکالت وجود ندارد.

 منابع آزمون وکالت 97 حقوق تجارت؛

قانون تجارت ۱۳۱۱.

لایحه اصلاح قانون تجارت ۱۳۴۷.

قانون تصفیه امور ورشکستگی.

قانون صدور چک با آخرین اصلاحات.

قانون بازار اوراق بهادار.

قانون ثبت علایم و اختراعات ۱۳۸۶.

حقوق تجارت (دورهء ۵ جلدی) – دکتر ربیعا اسکینی. (تکمیلی)

قانون تجارت درنظم حقوقی کنونی – دکتر محمد دمرچیلی، دکتر علی حاتمی، محسن قرائی.(شامل قانون تجارت، نظریات مشورتی، رویهء قضائی، قانون تصفیه امور ورشکسته، قانون چک و آراء وحدت رویه) (تکمیلی)

در آزمون وکالت، مطالعه مواد لایحه اصلاح، ورشکستگی و تصفیه بیشتر اهمیت دارد.

تست:

ساده ساز حقوق تجارت – فرشید فرحناکیان. (شامل قانون تجارت و سایر قوانین مرتبط و تست هر ماده در آزمون های گذشته)

۷۴۵ و ۶۰۰ سئوال حقوق تجارت – دکتر یوسف پاشایی. (این تست ها تألیفی و بسیار قوی می باشند) (تکمیلی)


 منبع:منابع آزمون وکالت در سال 97-98



:: برچسب‌ها: منابع آزمون وکالت, بهترین منابع آزمون وکالت 97-98, منابع درسی آزمون وکالت, منابع و مواد امتحانی و ضرایب آزمون وکالت, منابع وکالت, منابع آزمون وکالت از نظر رتبه های برتر ,
:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

متقاضیان ثبت نام آزمون وکالت برای شرکت در آزمون وکالت در سال 97 باید قبل از حضور در جلسه ی آزمون وکالت نسبت به دریافت کارت ورود به جلسه آزمون خود اقدام نمایند.  در برخی موارد مشاهده شده که داوطلبان در هنگام ثبت نام موردی را اشتباه در فرم ثبت نام وارد کرده اند و زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون وکالت  متوجه این اشتباه می شوند. بنابراین در صورت بروز هر گونه اشتباه بعد از مشاهده کارت ورود به جلسه آزمون دکتری می توانید از طریق ارتباط با سامانه در کمترین زمان مشکل خود را برطرف و کارت ورود به جلسه خود را دریافت نمایید.

برای دریافت اطلاعات روی لینک زیر کلیک نمایید.

شرایط ثبت نام آزمون وکالت 97

زمان برگزاری آزمون وکالت 97

 
 
 

جهت مشاوره در زمینه زمان و نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون وکالت 97-98

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

 
برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره زمان و نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون وکالت 97-98 روی لینک کلیک کنید.
 
زمان انتشار کارت ورود به جلسه آزمون دکتری 97

با توجه به اینک زمان ثبت نام آزمون وکالت در مهرماه، و زمان برگزاری در آذر ماه می باشد، متقاضیان به این نکته توجه داشته باشند که زمان انتشار کارت ورود به جلسه آزمون وکالت در آبان ماه بوده. بنابراین داوطلبان با مراجعه به سایت اینترنتی و با وارد نمودن اطلاعات درخواستی  می توانند پرینت از کارت شرکت در آزمون وکالت خود را  تهیه  نمایند. بر روی کارت ورود به جلسه اطلاعاتی مانند مشخصات فردی، زمان، تاریخ و آدرس  داوطلب ذکر شده است و  داوطلبان با مشاهده اطلاعات می توانند  به حوزه امتحانی مربوط مراجعه نمایند.

در صورت مشاهده هر گونه اشتباه بر روی کارت ورود به جلسه آزمون وکالت در بندهای 1، 2، 3، 4، 9، 10 (نام خانوادگی – نام، تاریخ تولد، شماره شناسنامه، کدملی، تاریخ فارغ التحصیلی، عنوان رشته تحصیلی) داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت نسبت ه اصلاع آن اقدام نمایند. مهلت ویرایش اطلاعات درج شده در فرم ثبت نام در آذر ماه بوده و قبل از برگزاری آزمون وکالت. در صورت مشاهده هر گونه اشتباه می توانید از طریق ارتباط با سامانه نحوه ویرایش اطلاعات کارت ورود به جلسه آزمون وکالت را دریافت نمایید. همچنین در  بند 6 (معلولیت)  لازم است فرم مخصوص معلولیت را روز قبل از برگزاری آزمون تحویل باجه داده شود و رفع نقص نماید تا اقدامات لازم در این خصوص بعمل آید. در غیر اینصورت هیچگونه تقاضایی قابل پذیرش نمی‌باشد.

نحوه درج و استفاده سهمیه ایثارگران در آزمون وکالت و در صورت بروز خطلا نحوه ویرایش سهمیه ایثارگران

آن دسته از داوطلبانی که قصد استفاده از سهمیه ایثارگران را دارند باید در هنگام درج اطاعات نهایت دقت را داشته باشند و در صورت مشاهده  اشتباهی  در بند 7 (سهمیه ثبت‌نامی) کارت ورود به جلسه آزمون وکالت به (ارگانهای بنیاد شهید و امور ایثارگران، ستاد کل نیروهای مسلح – سپاه پاسداران و وزارت جهاد کشاورزی) جهت اعلام خطا مراجعه و در (قسمت ویرایش اطلاعات)  نسبت به اصلاح  اطلاعات خود  اقدام نمایند تا در صورت تأیید سهمیه توسط ارگان مربوط، سهمیه مورد نظر برای آنان اعمال گردد، در صورت بروز مشکل برای ویرایش اطلاعات سهمیه آزمون وکالت و دریافت کد سهمیه برای درج در فرم ثبت نام با سامانه در ارتباط باشید. در صورت عدم رسیدگی با سهمیه آزاد گزینش خواهید شد و هیچگونه اعتراضی قابل قبول نمی‌باشد.

برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و هم چنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار و ارائه آن الزامی می باشد. 
 
 


:: برچسب‌ها: کارت ورود به جلسه وکالت ۹۷,کارت ورود به جلسه وکالت,زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون وکالت,زمان توزیع کارت ورود به جلسه آزمون وکالت 97-98, زمان انتشار کارت ورود به جلسه آزمون وکالت,نحوه دریافت کارت ورود به جلسه وکالت ,
:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

 متقاضیان ثبت نام آزمون وکالت برای شرکت در آزمون وکالت در سال 97 باید قبل از حضور در جلسه ی آزمون وکالت نسبت به دریافت کارت ورود به جلسه آزمون خود اقدام نمایند.  در برخی موارد مشاهده شده که داوطلبان در هنگام ثبت نام موردی را اشتباه در فرم ثبت نام وارد کرده اند و زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون وکالت  متوجه این اشتباه می شوند. بنابراین در صورت بروز هر گونه اشتباه بعد از مشاهده کارت ورود به جلسه آزمون دکتری می توانید از طریق ارتباط با سامانه در کمترین زمان مشکل خود را برطرف و کارت ورود به جلسه خود را دریافت نمایید.

برای دریافت اطلاعات روی لینک زیر کلیک نمایید.

شرایط ثبت نام آزمون وکالت 97

زمان برگزاری آزمون وکالت 97

 

 
 
 

 

جهت مشاوره در زمینه زمان و نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون وکالت 97-98

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

 

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

 

 
برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره زمان و نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون وکالت 97-98 روی لینک کلیک کنید.

 

 
زمان انتشار کارت ورود به جلسه آزمون دکتری 97

با توجه به اینک زمان ثبت نام آزمون وکالت در مهرماه، و زمان برگزاری در آذر ماه می باشد، متقاضیان به این نکته توجه داشته باشند که زمان انتشار کارت ورود به جلسه آزمون وکالت در آبان ماه بوده. بنابراین داوطلبان با مراجعه به سایت اینترنتی و با وارد نمودن اطلاعات درخواستی  می توانند پرینت از کارت شرکت در آزمون وکالت خود را  تهیه  نمایند. بر روی کارت ورود به جلسه اطلاعاتی مانند مشخصات فردی، زمان، تاریخ و آدرس  داوطلب ذکر شده است و  داوطلبان با مشاهده اطلاعات می توانند  به حوزه امتحانی مربوط مراجعه نمایند.

در صورت مشاهده هر گونه اشتباه بر روی کارت ورود به جلسه آزمون وکالت در بندهای 1، 2، 3، 4، 9، 10 (نام خانوادگی – نام، تاریخ تولد، شماره شناسنامه، کدملی، تاریخ فارغ التحصیلی، عنوان رشته تحصیلی) داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت نسبت ه اصلاع آن اقدام نمایند. مهلت ویرایش اطلاعات درج شده در فرم ثبت نام در آذر ماه بوده و قبل از برگزاری آزمون وکالت. در صورت مشاهده هر گونه اشتباه می توانید از طریق ارتباط با سامانه نحوه ویرایش اطلاعات کارت ورود به جلسه آزمون وکالت را دریافت نمایید. همچنین در  بند 6 (معلولیت)  لازم است فرم مخصوص معلولیت را روز قبل از برگزاری آزمون تحویل باجه داده شود و رفع نقص نماید تا اقدامات لازم در این خصوص بعمل آید. در غیر اینصورت هیچگونه تقاضایی قابل پذیرش نمی‌باشد.

نحوه درج و استفاده سهمیه ایثارگران در آزمون وکالت و در صورت بروز خطلا نحوه ویرایش سهمیه ایثارگران

آن دسته از داوطلبانی که قصد استفاده از سهمیه ایثارگران را دارند باید در هنگام درج اطاعات نهایت دقت را داشته باشند و در صورت مشاهده  اشتباهی  در بند 7 (سهمیه ثبت‌نامی) کارت ورود به جلسه آزمون وکالت به (ارگانهای بنیاد شهید و امور ایثارگران، ستاد کل نیروهای مسلح – سپاه پاسداران و وزارت جهاد کشاورزی) جهت اعلام خطا مراجعه و در (قسمت ویرایش اطلاعات)  نسبت به اصلاح  اطلاعات خود  اقدام نمایند تا در صورت تأیید سهمیه توسط ارگان مربوط، سهمیه مورد نظر برای آنان اعمال گردد، در صورت بروز مشکل برای ویرایش اطلاعات سهمیه آزمون وکالت و دریافت کد سهمیه برای درج در فرم ثبت نام با سامانه در ارتباط باشید. در صورت عدم رسیدگی با سهمیه آزاد گزینش خواهید شد و هیچگونه اعتراضی قابل قبول نمی‌باشد.

 

برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و هم چنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار و ارائه آن الزامی می باشد. 
 
 

 



:: برچسب‌ها: کارت ورود به جلسه وکالت ۹۷,کارت ورود به جلسه وکالت,زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون وکالت,زمان توزیع کارت ورود به جلسه آزمون وکالت 97-98, زمان انتشار کارت ورود به جلسه آزمون وکالت,نحوه دریافت کارت ورود به جلسه وکالت ,
:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

آیا از زمان برگزاری آزمون وکالت اطلاع دارید؟

متقاضیانی که موفق به ثبت نام در آزمون وکالت در سال 97-98 شده اند، در حال حاضر مهم ترین موضوع اطلاع از زمان برگزاری آزمون وکالت برای دریافت پروانه وکالت می باشد. در ادامه به بیان زمان برگزاری آزمون وکالت و ظرفیت پذیرش متقاضیان در آزمون وکالت خواهیم پرداخت. در صورت داشتن هرگونه سوال در مراحل ثبت نام و برگزاری آزمون وکالت می توانید از هر کجای کشور با سامانه در ارتباط بوده و سوالات خود را در هر زمینه ای در رابطه با نحوه دریافت پروانه وکالت از سامانه بپرسید.

برای دریافت اطلاعات روی لینک زیر کلیک نمایید.

شرایط ثبت نام آزمون وکالت 97

 

تاریخ برگزاری آزمون وکالت درسال 97-98

با توجه به اینکه زمان ثبت نام آزمون وکالت در سال 96 در مهرماه بوده و زمان برگزاری در آذر ماه، طبق روال سال های قبل زمان برگزاری آزمون وکالت 97 نیز در آذر ماه می باشد. بافاصله بعد از اعلام زمان دقیق در همین مقاله اطلاعات لازم را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.
داوطلبان برای شرکت در آزمون وکالت سال 97 باید طبق روال از تاریخ 2/9/97 برای تهیه پرینت کارت شرکت در آزمون وکالت به پایگاه اطلاع‌ رسانی سازمان سنجش مراجعه نمایند. زمان آزمون وکالت 97 در روز جمعه 5 آذر ماه می باشد.
داوطلبانان باید جهت دریافت کارت ورود به جلسه آزمون وکالت به سایت سازمان سنجش مراجعه کرده و با وارد کردن کد رهگیری و شماره پرونده خود اقدام به دریافت کارت ورود به جلسه خود نمایند.
 
 
 

جهت مشاوره در زمینه زمان ثبت نام و برگزاری آزمون وکالت در سال 97 – 98

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل




روند ثبت نام و برگزاری آزمون وکالت 97

 همانطور که توضیح دادیم، زمان ثبت نام آزمون وکالت معمولا در بازه زمانی از نیمه دوم شهریور تا نیمه اول مهر ماه از طریق سایت سنجش انجام می شود.

1 – تابعیت جمهوری اسلامی ایران

2 – دارا بودن دانشنامه لیسانس یا بالاتر حقوق یا دانشنامه لیسانس فقه و مبانی حقوق اسلامی یا معادل آن از دروس حوزوی و دانشگاهی با تایید مرجع صالح.

3 – شرایط سنی : پروانه کارآموزی وکالت دادگستری در حوزه قضائی استان تهران فقط به کسانی داده می شود که هنگام ثبت نام سن آنها از چهل سال تمام بیشتر نباشد و برای سایر حوزه های قضائی پروانه کارآموزی به کسانی داده می شود که هنگام ثبت نام سن آنها از پنجاه سال تمام بیشتر نباشد.

4 – مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام آزمون وکالت

اسکن تصویر مدرک تحصیلی لیسانس

اسکن تصویر کارت یا گواهی پایان خدمت یا معافیت دائم

اسکن عکس متقاضی

 
برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره زمان ثبت نام و برگزاری آزمون وکالت در سال 97 – 98 روی لینک کلیک کنید.
 
 
 
مدارک لازم برای شرکت در آزمون وکالت 97 

داوطلبان برای ثبت نام در آزمون وکالت باید، باید از مدارک لازم برای ثبت نام آزمون وکالت مطلع باشند در ادامه به توضیح کلی مدارک ثبت نام آزمون کالت می پردازیم.

1- دارندگان مدرک کارشناسی در رشته های حقوق قضائی و فقه و مبانی حقوق اسلامی و یا دارندگان معادل آن از دروس حوزوی و دانشگاهی می توانند در این آزمون شرکت کنند.
۲- اجازه شرکت دارندگان معافیت تحصیلی و دانشجویان ترم آخر کارشناسی در آزمون وکالت هر سال، بستگی به نظر کانون مربوطه دارد.
۳- ظرفیت پذیرش کارآموز وکالت کانون های دادگستری، پس از تشکیل کمیسیونی متشکل از رئیس دادگستری استان، رئیس شعبه اول دادگاه انقلاب و رئیس کانون وکلای مربوطه تعیین و قبل از شروع ثبت نام کانون، توسط اسکودا اعلام می گردد.
۴- تاریخ ثبت نام و برگزاری آزمون معمولاً در پائیز است.
۵- تعداد دفترچه این آزمون ۱ و وقت آزمون ۱۲۰ دقیقه است.
۶- آزمون به صورت تستی و چهارگزینه ای است و قبول شدگان پس از طی مراحل گزینش و ۱۸ ماه کارآموزی و موفقیت در آزمون اختبار پروانه وکالت دادگستری دریافت می کنند.
۷- دریافت پروانه وکالت منوط به داشتن ۲۵ سال تمام و حداکثر سن مجاز برای شرکت در آزمون وکالت در کانون مرکز ۴۰ سال و در سایر کانون ها ۵۰ سال تمام می باشد.
 
 


:: برچسب‌ها: آزمون وکالت,زمان برگزاری آزمون وکالت,زمان برگزاری آزمون وکالت 97,تاریخ برگزاری آزمون وکالت, زمان آزمون وکالت, زمان برگزاری ازمون وکالت 97 ,
:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 فروردين 1397 | نظرات ()